A szponzor bank reklámarca nyert a Maradj talpon-ban

Erre mondják: finoman szólva sem szerencsés. A köztévé Maradj talpon című vetélkedőjében a műsort szponzoráló bank reklámarca vihetett haza több millió forintot.

Vas Népe

Az esetre a napifix blog figyelt fel.

Szerrrrrvusz Kristóf, üdvözöllek - köszönti gurgulázva az MTV Maradj talpon című műsorában az egyik játékost Gundel Takács Gábor, majd be is mutatja. "Kristófról annyit tudtunk meg eddig, hogy közgazdász, színészember alapvetően...Humorfesztivál-díjas, szeret ágyban laptopozni...stb. stb." - mondja a műsorvezető és a színészember aztán nyer is a játékban, ezen a videón a 36. percnél és úgy örül, ahogy a képen látjuk. Hát, örül, örül, de csak annyira, amennyire az ember 3 millió 375 ezer 200 forintnak örül, amikor nyakunkon Rosenberg a Valutaalaptól, írja a napifix bloggere.

Gundel Takács viszont azt kihagyta a felsorolásból, hogy Szabó Kristóf az Unicredit bank reklámarca is, mindenki Totyája. Annak az Unicreditnek, amely a műsor szponzora, a nyereményeket az Unicredit bankkártyájára kapják a résztvevők.

Természetesen minden tisztelet a sok nehéz kérdésre okosan válaszoló Totyának, de kicsit azért mégis problémásnak tűnik, hogy az Unicredit reklámarca az Unicredit által szponzorált műsorban nyer.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!