A tanárnőt egy állítólagos szexfilmmel tartja sakkban volt barátja

<b>VN</b> - Zsuzsa egy vasi városban tanít. Egy ideje táppénzen van, nyugtatókon él. Volt barátja a szakítás óta zaklatja: szórólapokon, plakátokon terjeszti, hogy a hölgy egy szexfilmben szerepel az interneten.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Zsuzsa, nevezzük így a nőt  egy vasi város iskolájában tanít. Több mint tizenöt éve elvált, egyedül nevelte fel gyermekét, aki tavaly végzett az egyetemen, és a fővárosban kezdett új életet párjával. Az ötvenes évei elején járó nő  tavaly ősszel  úgy gondolta, megpróbálkozik a társkereséssel. 

Novemberben egy internetes portálon bukkant rá a korban hozzá illő, közeli faluban élő, szintén régen elvált férfira. A beteg édesanyját gondozó, vállalkozó férfi  szimpatikus volt Zsuzsának, és találkozgatni kezdett vele. A férfi bevallotta neki, hogy első látásra beleszeretett, a hölgy azonban óvatosabb volt,  úgy érezte, neki több időre van szüksége, hogy tisztába jöjjön  érzelmeivel. 

Az igazság az, hogy már a kapcsolat elején volt oka az óvatosságra, hiszen miután megismerte a férfit, egyre többször csörrent meg a telefonja úgy, hogy a készülék nem jelezte ki a hívó számát, és senki nem szólt be a telefonba. Az pedig már végképp gyanús volt, hogy január végén egy számára ismeretlen telefonszámról kapott egy sms-t, amelyet egy állítólagos hódolója küldött. A férfi azt írta, hogy évek óta szereti, gyakran látja a városban, így tudja, hogy van barátja, de szeretné tudni, van-e esélye Zsuzsánál. 



Zsuzsa telefonját lefoglalta a rendőrség  Fotó: Benkő Sándor

A nő  átlátott a szitán  sejtette, hogy a férfi így akar meggyőződni a hűségéről és kérdőre vonta. A férfi persze tagadott, magyarázkodott, Zsuzsa ezt követően szakított vele. 

És akkor kezdődött a haddelhadd: a férfi percenként telefonált, e-mailekkel bombázta a nőt. Február 2-án aztán közölte Zsuzsával, hogy egy intim együttlétüket videóra vette, és a filmet feltette több videómegosztó portálra. 

"Megölted a lelkem és a szívem egy darabját. Akkor most benned fog meghalni valami, ha megtudod a lényeget. Az előbb néztem, már 640-en letöltötték a filmet. Tudatom veled, hogy hétfőn én személyesen teszek arról, hogy az igazgatód megtaláljon bennünket a neten. A torpedójáték utolsó lövése, talált, süllyedt!...vagy elfogadod a feltételeimet, vagy szakmai halott vagy, mert te is tudod, hogy még a megyében sem tudnál tanárként elhelyezkedni, ha a főnököd megtudja a filmet" 

A fenti üzenetcsokor csak töredéke annak az e-mail- és sms-es tömkelegnek, amelyeket Zsuzsa kapott. A nő február 5-én feljelentést tett a rendőrségen, majd főnökének is elmesélte a történetet. Így az igazgatót nem érte meglepetésként, amikor a  férfi   9-én felhívta, és közölte, hogy Zsuzsa szexfilmben szerepel az interneten. 

Később hol felháborodott szülőként, hol egy kereskedelmi tévé riportereként telefonált az igazgatónak, és a szexfilm iránt érdeklődött. Február 10-én délután Zsuzsa iskolája előtt több száz szórólapot szórt ki egy autóból, melyeken szintén azt követelte, hogy a pornósztár tanárnőt rúgják ki az iskolából. Később plakátokat ragasztott az iskola falára, és Zsuzsáék utcáját is elárasztotta szórólapokkal, a nő több rokonát, ismerősét is felhívta telefonon, hogy beszámoljon az állítólagos szexfilmről. 

A férfit  aki időközben eltemette édesanyját  február 17-én hallgatta ki a rendőrség, és lefoglalták a laptopját. A zaklató még aznap bement Zsuzsa iskolájába, és  egy ügyvéd jelenlétében aláírt egy nyilatkozatot, amelyben elismerte, hogy ő akarta bajba keverni Zsuzsát, és elnézést kért a kellemetlenségekért. Akkor mindenki azt hitte, hogy végre nyugalom lesz. 

De nem. Zsuzsa  aki február 5-e óta nem mer otthon aludni, 12-e óta táppénzen van, pszichológushoz jár és nyugtatókat szed, találkozásunkkor is kapott a férfitól egy sms-t, a következő szöveggel: Jelentkezz a kurva életbe, ha vissza akarod kapni az életedet!  

Vasárnap este  pedig egy arrajáró tanár vette észre, hogy az iskola falára kétszer felfestették, hogy x.y. nem tanárnő, hanem pornósztár, ne tanítson ebben az iskolában! Az igazgató feljelentést tett a rendőrségen rongálás miatt.

Kíváncsiak voltunk a zaklató férfi véleményére is: 53 éves vagyok, és  nőt én még így nem szerettem mondta a telefonba őszintének tűnő hangon. Majd  agresszívebben hozzátette: Zsuzsa a legnagyobb gyászomban alázott meg, amikor alaptalanul megvádolt, és szakított velem. 

A férfi később jelentkezett szerkesztőségünkben és közölte, hogy a szexfilmet  bár a rendőrség nem fogja megtalálni a laptopján, létezik, és tőle függ, hogy mikor kerül fel az internetre. Majd megkért, mondjam meg Zsuzsának, hogy kerüljön is bármibe, tönkre fogja tenni az életét.

Kapcsolódó cikkek: 

Csak a rendőri fellépés segíthet 

A háborgató természete

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!