A tévés nem dulakodott és rágalmazásért feljelenti a polgármestert

Közleményt juttatott el portálunkhoz Mogyoróssy Gyula, amelyben saját álláspontját ismerteti a celldömölki dulakodással kapcsolatban.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Állampolgári bejelentés érkezett hétfőn a Celldömölki Rendőrkapitányságra a vasárnap megrendezett játszótér-avatást megelőző eseményekkel kapcsolatban. 

Az ügy egyik érintettje, Mogyoróssy Gyula közleményt jutatott el portálunkhoz. Leírja, hogy mint a Celldömölki Városi Televízió munkatársát  szeptember 26-án, délelőtt Celldömölkön, a Baross utcai játszótér avatóünnepsége előtt, közterületen  munkája végzésében megakadályozták. 

Fényképeket készített a Celldömölki Városi Televízió részére a játszótérről. Ekkor lépett elé Söptei Józsefné alpolgármester, aki tiltakozott a fotózás ellen, ennek nyomatékot adva az alpolgármester a kezében lévő vázával kiütötte az újságíró kezéből a fényképezőgépet. Miután a gépet és a belőle kihullott elemeket Mogyoróssy Gyula felvette, távozott a helyszínről. Dulakodás nem történt.

Az ügyben valótlanul nyilatkozó és feljelentést tevő Fehér László ellen a Celldömölki Rendőrkapitányságon Mogyoróssy Gyula feljelentést tett aljas indokból, nagy nyilvánosság előtt, jelentős érdeksérelmet okozó rágalmazás miatt.

Mogyoróssy Gyula tiszta lelkiismerettel áll a rendőrségi és a bírósági vizsgálat elé, áll a közleményében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!