Artner Tamás két-három minőségi játékossal erősítene

Artner Tamás maximálisan elégedett a Kaposváron szerzett egy ponttal - írásunkban megtekinthetik a meccs összefoglalóját - és már előre tekint. A tréner leadta azt a 20-25 névből álló játékoslistát, melyből nyáron 2-3 minőségi labdarúgót szeretne leigazolni - tudta meg a haladas.hu.

Pum András

Tavaszi hatodik döntetlenjénél tart a Haladás Sopron Bank együttese, Guzmicsék szombaton a Kaposvár otthonában játszottak 1:1-s döntetlent. Eddig a tények, a két zöld-fehér alakulat összecsapásának elemzésére a mieink részéről legautentikusabb személyt, a csapat edzőjét, Artner Tamást kértük fel. A trénertől a www.haladas.hu érdeklődött  az esetleges nyári játékosmozgásról is.

- A Kaposvár szombaton mindenképpen be akarta bebiztosítani NB I-es tagságát, így egy nagyon motivált, felszabadult gárda ellen futballoztunk - vélekedett Artner Tamás a www.haladas.hu oldalon. - Tény, az első öt-tíz perc meleg volt, bár a hazaiak csupán Bebeto helyzeténél jártak igazán közel a vezetés megszerzéséhez. A kezdeti nyomást átvészeltük, ezt követően pedig rendeztük sorainkat, és a vezetést is megszereztük. Ezután - egészen a félidő hajrájáig - nem volt semmi gond, ekkor azonban megint nagyon ránkjöttek a somogyiak. Sajnos ahogy már korábban is említettem, a pálya közepén lyukas volt a védekezésünk, ezért a szünetben Búrány Zolit pályára küldtem. Ráncba szedtük a védekezésünket, de milyen furcsa az élet: éppen ekkor kaptuk azt a szerencsétlen gólt. Szerintem a hazaiak megelégedtek a bentmaradást jelentő döntetlennel, mert ezután tíz emberre fogyatkozva mi mentünk előre a győzelemért - miközben ők őrizték az 1:1-et. Összességében maximálisan elégedett vagyok a döntetlennel, mert ha idegenben ikszelünk, miközben a Rohonci úton nyerünk, nagy baj már nem lehet... Persze ez félig-meddig tréfa is, de azért nyugodt szívvel elfogadnám ezt a fajta eredménysort. Egyénileg ezúttal Gőcze Gergőt emelném ki, akinek most volt alkalma bizonyítani, megmutatta, hogy lehet rá számítani.

- Olyannyira, hogy Jagodics Márk kezdő lesz szombaton, szeretném őt kipróbálni a védelem tengelyében. Gondolkodok, hogy a kapuban ezúttal Mursits Rolandnak adok lehetőséget, de erre azért alszom egyet.

- Vasárnap este a tévé előtt ülve nagyon szorítottam a Honvéd-győzelméért, sajnos azonban kikapott a piros-fekete csapat Miskolcon. Pedig jó lett volna, ha nyernek, mert ebben az esetben csupán két ponttal menne előttünk Szentes Lázár együttese, így az utolsó fordulóbeli, debreceni meccs egy kis pluszmotivációt jelentene a fiúk számára. Persze motivációban így sem lesz hiány, de reálisan nézve hiába verjük meg szombaton a miskolciakat, csak a nyolcadik-kilencedig helyre lehet sanszunk. Szóval azért bízom bent, ha a hetedik hely nem is lesz meg, egyszámjegyű pozícióban zárjuk a bajnokságot.


- Ugyan még két hét van hátra a szezonból, de a szurkolókat már most érdekli, hogy lesznek-e távozók, várhatóak-e érkezők?

- Tóth Miklós ügyvezető igazgatónak már leadtam kívánságlistámat, mely 20-25 nevet tartalmaz, közülük két-három futballistát szeretnék Szombathelyre csábítani. Gondolom megérti, hogy neveket egyelőre nem szeretnék említeni, arra pedig térjünk vissza a bajnokság befejezése után, hogy milyen csapatrészekben szeretnék erősítést eszközölni. Szóval két-három minőségi játékosra szükségem lenne, ugyanakkor az is biztos, hogy minimum ennyi távozó is lesz - de lehet, hogy még több. A gárda magja mindenesetre megmarad, nagy változások nem lesznek. Egy biztos: erős csapattal szeretnék nekivágni a következő idénynek, a szombathelyi szurkolók megérdemlik, hogy hétről-hétre egy sikeres csapatnak drukkolhassanak.

Még több Hali-hírre kíváncsi? Látogasson el a www.haladas.hu oldalra!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!