Árvízkárosultak: Megmozdult, és segít a civil társadalom

Megmozdult az árvízkárosultak érdekében a szombathelyi civil társadalom is. Segélyszámlát nyitottak, gyűjtenek és szervezik a támogatást.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A Szombathelyi Civil Kerekasztal az alábbi közleményt juttatta el hozzánk: Az elmúlt hetekben Magyarország több településén az igen súlyos ár- és belvíz több tízezer honfitársunkat sodort kilátástalan helyzetbe: elvesztették  otthonaikat és javaikat. Felhívással fordulunk megyénk civil szervezeteihez, alapítványaihoz, baráti társaságokhoz,  minden segíteni szándékozó emberhez, hogy segítsen!

Az elkülönített Árvíz-CIB 10702088-49149302-52000001 számlára várjuk a pénzbeli adományokat. A munkafelajánlásokat pedig az [email protected] e-mail címre,  a 06-209269342-es telefonra illetve a  szombathelyicivilek.hu honlapon található elérhetőségekre.

György István, a szervezet  elnökségi tagja szerint a legkevesebb, hogy megmozduljanak a bajban. A civilek mindig  összefogtak, ha szükséges volt. Most másokért, de mégis magunkért teszünk. Máris több helyi kör jelezte,  csatlakozik. Reméljük, a megye is megmozdul mondta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!