Asztalitenisz régiós verseny

Celldömölk - Színvonalas versenyt és vasi fölényt hozott a nyugat-dunántúli régió nyolc egyesületének korosztályos asztalitenisz-versenye.

Gergácz Zoltán

Színvonalas versenyt és vasi fölényt hozott a nyugat-dunántúli régió nyolc egyesületének korosztályos asztalitenisz-versenye. Bár ideális volt a helyszín - a celldömölki alsósági sportcsarnok -, sajnos megyénkből sem élt minden klub a lehetőséggel. Akik viszont indultak, azok letet-ték a névjegyüket. A körmérkőzéses megmérettetésen különösen jól szerepeltek a SZAK és a házigazda CVSE versenyzői.

Vasi vonatkozású eredmények, újonc II.: 1. Szabó Kristóf (SZAK), 2. Ihász Máté (SZAK), 3. László Arnold (Káld). Újonc I.:  2. Jakus Tamás (Celldömölki VSE-Mávépcell), 3. Nagy Milán és Mógor Máté (CVSE-Mávépcell). Serdülő: 3. Mogyorósi Erik (CVSE-Mávépcell). Ifjúsági: 2. Orbán Renátó (CVSE-Mávépcell), 3. Mogyorósi Erik (CVSE- Mávépcell).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!