Átnézett Egervárin Paulo Sousa

A Videoton portugál edzője és a labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a repültéren futottak össze, Egervári Sándor kezet nyújtott Sousának, aki azonban nem fogadta az üdvözlést.

Vas Népe

A kínos esetről az NB1.hu számolt be. A törökországi Belekbe utazott a Videoton edzőmeccset játszani, a repülőtéren Egervári Sándor üdvözölte a magyar bajnok játékosait. A szövetségi kapitány kezet nyújtott Paulo Sousának is, aki azonban nem fogadta az üdvözlést.

A Nemzeti Sport megkérdezte Egervári Sándort, aki megerősítette a történteket.

Valóban megtörtént az eset. Minősíteni nem akarom a gesztust, szerintem ez a tréner munkáltatójának a feladata. Sajnos így nagyon nehéz együttműködésről beszélni, és ez nem az én hibám - mondta a Nemzeti Sportnak Egervári Sándor.

Sousának nem ez volt az első botránya, tavaly nyáron egy felcsúti barátságos meccsen állítólag lefejelt egy sportújságírót, akinek több öltéssel kellett összevarni a szemöldökét.

A békéltető tárgyalás múlt héten lett volna, a portugál edző azonban "egyéb elfoglaltságaira hivatkozva" nem ment el arra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!