Átvette nyereményét az F1 Csatorna tippjátékának győztese

Tegnap kapta meg ajándékait Farkas Gábor, az f1csatorna.hu tippjátékának nyertese.

Varga Andor

A száguldó cirkusz történéseit tíz éve figyelemmel kísérő, 26 esztendős fiatalembernek nagyon bejöttek az F1 Csatorna idei játékai: a díjátadóra abban a pólóban érkezett, amit a Magyar Nagydíj alkalmából külön szervezett vetélkedés harmadik helyezettjeként kapott.

 

A nyereményt - az 50 ezer forintos utazási utalványt, és az egyedi tervezésű F1-es bögrét - az F1 Csatorna főszerkesztője, Kelemen Attila adta át személyesen a PLT zalaegerszegi szerkesztőségében.
 
"Szerencsém volt a pólóval, hisz mindig is a Ferrarinak szurkoltam" - utalt a tűzpiros ruhadarabon ágaskodó lovacskára és a Massa feliratra Gábor - "Még akkor lettem a sportág híve, amikor Michael Schumacher és Häkkinen vetélkedett. Télen egyetlen problémám van: alig bírom kivárni a  következő szezont."

A Pannon Lapok Társasága internetes F1-magazinját a Zalai Hírlapban olvasott hirdetés segítségével találta meg Gábor. Miután körülnézett rajta, az oldal rendszeres látogatójává lett, s jó tapasztalatokat szerzett a játékkal is.
 
"Addig is így éreztem, míg nem tudtam, hogy én vagyok a nyertes" - mondta. "Elsősorban szerencse kellett a sikerhez, de a megfelelő taktika sem volt mellékes. Örülök díjnak, a Neckerman 50 ezer forintos utazási utalványának. Még sosem voltam Forma 1-es versenyen, és talán ez hozzásegít, hogy megvalósíthassam ezt az álmomat."
 
Farkas Gábor azt mesélte: sógora rendőrként közreműködött az egyik Magyar Nagydíjon, s a motorok irdatlan hangja miatt arra panaszkodott, hogy utána még napokig zúgott a feje.
 
"Én pont ezért mennék" - tette hozzá nevetve. - "Illetve ennyi kellemetlenséget bőven megérne az az élmény."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!