Autóra dőlt egy daru a Keleti pályaudvarnál

Az autó sofőrje nem sokkal korábban állt oda autójával, ahol ráborult járművére egy daru Budapesten a Keleti pályaudvarnál.

MTI

A személyautó tulajdonosa, aki a Baross téren lakik, az MTI helyszínen tartózkodó fotósának elmondta, hogy nem sokkal korábban, csak négy-öt métert gurult arrébb azért, hogy a szemeteskukákat kitegye. A férfi a daru felborulása előtt nem sokkal szállt ki autójából. 

Tóth Eszter, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese közölte korábban, hogy felborult és egy parkoló autóra dőlt egy daru péntek reggel Budapesten, a Keleti pályaudvarnál. A baleset a Baross téren, a metró építkezési területen történt. A parkoló autóban nem tartózkodott senki.

Tamási Andrea, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese elmondta, a daru kezelőjét megfigyelésre szállították kórházba.

Felborult daru - Vizsgálják a baleset okát

Egyelőre vizsgálja a vállalkozó Bamco, hogy a daru műszaki okból, vagy személyi mulasztás következtében borult fel - közölte Pető Szabolcs, a DBR Metró Projekt Igazgatóságának munkatársa pénteken az MTI-vel.

A közlemény szerint a 4-es metró Baross téri állomásának munkaterületén a daru a pajzsot emelte ki. A munkagépet a vállalkozó azóta visszaállította eredeti helyére. Jelenleg a helyszínelés és a kárfelmérés zajlik.

 

A DBR azt írta: a daru kezelője még időben kiugrott a fülkéből, de sokkos állapotba került és emiatt szállították kórházba. Tamási Andrea, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese korábban elmondta, a daru kezelőjét megfigyelésre szállították kórházba.

A személyautó tulajdonosa, aki a Baross téren lakik, az MTI helyszínen tartózkodó fotósának elmondta, hogy nem sokkal korábban állt oda autójával, ahol ráborult járművére a daru. A férfi a daru felborulása előtt nem sokkal szállt ki autójából.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!