Autós hajsza falvakon át egészen a baromfiólig

Igazoltatás elől menekült egy autós, aki több falun keresztül próbálta lerázni az őt üldöző járőröket, akiknek autójába is belehajtott.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A rendőri ellenőrzés elől menekült egy Ford Orion 20 éves sofőrje, aki mintegy negyven percen át száguldozott Mezőszentgyörgy környékén a zsaruk elől. Az elkövető "futam" közben a rendőrautónak is nekihajtott, végül egy baromfiólban bújt el. Hiába, rátaláltak. Tovább olvashat róla az fmh.hu-n.

- A fiatalembernek, mint kiderült, jó oka volt a járőrökkel való találkozás elkerülésére: jogosítványa sosem volt, az általa vezetett kocsit kivonták a forgalomból, mert lejárt a műszaki érvényessége, s kötelező biztosítást sem kötöttek rá - mondta az MTI-nek Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A rendőrség a jármű vezetőjét őrizetbe vette, közúti veszélyeztetés mellett több más szabálysértésért is felelősségre vonják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!