Autósüldözés Szegeden

Nem engedelmeskedett a rendőrök jelzésének, hanem továbbhajtott autójával egy férfi hétfő reggel Szegeden, a száguldozó sofőrt és a kocsiban ülő társát a nyomába eredő egyenruhások végül Kisteleken fogták el.

MTI

A járőrök a Felső-Tisza parton akartak ellenőrizni egy személygépkocsit, a sofőr azonban a megkülönböztető fény- és hangjelzés ellenére sem állt meg, hanem gázt adott és menekülni kezdett – mondta Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
   
A rendőrök követték a járművet, amely Kistelek irányába száguldott. A szegedi ügyelet azonnal értesítette a Kisteleki Rendőrkapitányságot, s az ottani rendőrök már várták az autót. A sofőr végül érintőlegesen ütközött egy rendőrautóval, az egyenruhások ekkor fogták el a vezetőt és utasát – közölte a főhadnagy. Hozzátette: személyi sérülés nem történt.
   
Mint kiderült, a jármű vezetője azért nem akart megállni, mert lejárt a vezetői engedélye és az autó műszaki érvényessége. A kocsi átvizsgálása során kábítószergyanús tabletták is előkerültek.
   
A két férfit előállították – közölte a szóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!