Baywatch 2010: Sárváron keresik Pamela Anderson utódját

Keresik az ország legjobban fizetett úszómesternőjét! Egy hét alatt 250.000 Ft-ot kereshet az a szerencsés nyertes, aki jelentkezik a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő legújabb álláshirdetésére.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A nyertesnek a negyedmilliós fizetésért nemcsak úszni kell tudnia, hanem csinosnak, okosnak és udvariasnak is kell lennie. Ráadásul tisztában kell lennie azokkal az Uniós beruházásokkal, amelyek most a fürdőben zajlanak. Ezekről kell „kiselőadást” tartania azoknak, akik a strandolás mellett kíváncsiak arra is, hogy milyen változások mentek végbe és a jövőben milyen átalakuláson megy keresztül a közel 3 milliárdos beruházásnak köszönhetően a fürdő.

Arról, hogy ki kapja meg a munkát, egy speciális „szépségversenyen” dönt a zsűri augusztus 19-én a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben. A zsűri elnöke Horváth Éva tévés műsorvezető lesz, segítő társai pedig dr. Dénes Tibor polgármester, Vancsura Miklós fürdőigazgató, Kálmánchelyi Zoltán a szombathelyi Weöres Sándor Színház színésze, Kovács Zsolt az év koreográfusa és Sipos Zsófia a tavalyi verseny győztese lesznek.

 

A győztes a negyedmilliós fizetés mellett, a Thermal Hotel Pelikánban lakhat és a Pannónia Étterem gondoskodik arról, hogy mindennap kiadós reggeliben és vacsorában legyen része a Baywatch lánynak.

Idén a fürdő igazgatója Vancsura Miklós úgy döntött, hogy nem csak egy lánynak szerez örömet, hanem egyből négynek, hiszen a zsűri egy Baywatch jelöltet külön díjban részesíthet a Baywatch lány mellett, aki értékes ajándékban részesülhet. Az igaz Baywatch fürdőruhában érkező jelentkezők közül fürdőbelépőt sorsolnak ki, sőt, idén a közönség is szavazhat a lányokra, a nyertes a Közönségdíjas Baywatch címet fogja viselni.

 

 


Röviden az Uniós beruházásról

A projekt az ÚMFT Nyugat-dunántúli Operatív Programja keretén belül 899.100.000 forint vissza nem térítendő támogatást nyert el, a teljes fürdőberuházás összköltsége 2,997 milliárd forint. A beruházás ez év februárjában kezdődött meg, a nyári szezonra már el is készültek a szabadtéri létesítmények. A hullámmedence melletti zöld területen került kialakításra 3 új, izgalmas csúszda, a csúszdák 9 méter magas toronyból indulnak. A három csúszda egyike igazi kuriózum, Magyarországon egyedülálló: felfelé ívelő szakasza is van, tehát nem csak lefelé, hanem felfelé is csúszunk rajta.

A szabadtéri létesítmények átadása csak az első lépcsőfoka annak az Európai Unió által támogatott nagyszabású beruházásnak, melynek közvetlen célja, egy olyan többgenerációs fürdő és egészségturisztikai központ létrehozása, ahol a fiatalok és idősek, valamint a kisgyermekes családok egymástól elkülönítve, mégis együtt tudnak pihenni. Ősszel elkészül a fedett épületszárny, mely igazi családi komplexum lesz, amely borús, esős időben, valamint a téli hónapokban is ideális körülményeket biztosít a vendégek számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!