Beleharapott a rendőrbe

Zalaszentjakab - Csütörtökön este egy zalaszentjakabi presszóból kértek rendőri intézkedést, mivel ott egy férfi és egy nő összeszólalkozott, majd dulakodott a pultossal, illetve poharakat, üvegeket tört össze.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A rendőrjárőrök zalaszentjakabi házából előállították a nőt, aki a rendőrökkel szemben is szidalmazólag lépett fel, a járőrautóban egyikük karját megharapta. A rendőr nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett. Ennek kapcsán a Nagykanizsai Rendőrkapitányság hivatalos személy elleni erőszak bűncselekmény gyanúja miatt feljelentést tesz a Zalaegerszegi Nyomozó Ügyészségen. 

Emellett a presszóban történtek miatt a nő és az ugyancsak zalaszentjakabi férfi ellen garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Zalakarosi Rendőrőrsön büntetőeljárást indítottak - tájékoztatta szerkesztőségünket Csizmazia Péter, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!