Beszédes honatyák - dr. Ipkovich György a legaktívabb vasi felszólaló

Schiffer András (LMP) szólalt fel a legtöbbször a parlamentben. A megyéből dr. Ipkovich György (MSZP) a legaktívabb képviselő.

Bajdó Bettina

Az Országgyűlés adatai szerint Schiffer András 190 alkalommal szólalt fel, 174-gyel követi őt Vágó Gábor (LMP), majd 166-tal Gaudi-Nagy Tamás (Jobbik).  

Megyénk országgyűlési képviselői közül dr. Ipkovich György (MSZP) szólalt fel legtöbbször, szám szerint 36-szor, 59 perc 51 másodpercet beszélt a honatyák előtt. Őt követi a fideszes dr. Gulyás Gergely, aki az összesített lista 74. helyén áll. A képviselő  29-szer szólalt fel, s 1 óra 11 percet beszélt.

Dr. Puskás Tivadar (KDNP) felszólalásait tekintve a 108. helyre került, a képviselő 20 alkalommal kért szót. Ketten is 18 felszólalást könyvelhetnek el,  Ágh Péter (Fidesz) ezzel  a 116. helyre, dr. Nemény András (MSZP) a 122. helyre került.

17 alkalommal beszélt dr. Hende Csaba (Fidesz), 15-ször kért szót Bebes István (Fidesz). Előbbi a 127., utóbbi pedig a 133. helyre került.

V. Németh Zsolt tizenegy felszólalása a 169. helyre volt elég,  Bana Tibort  (Jobbik) pedig kilenc megszólalása a 182. helyre juttatta.

Básthy Tamás (KDNP) a maga nyolc felszólalásával a 197. helyre jutott, míg a megyei lista végére Kovács Ferenc (Fidesz) került a négy felszólalásával.

Dr. Ipkovich György (MSZP) legutóbb a jövő évi költségvetés miatt szólalt fel többször is, illetve arról érdeklődött, hogy miért állítják le az útfelújításokat szerte az országban.

Dr. Gulyás Gergely  a jogalkotások, a jogszabályok előkészítésében való társadalmi együttműködés miatt kért szót. Dr. Puskás Tivadar (KDNP) pedig az egészségüggyel kapcsolatban tett fel kérdéseket az elmúlt hónapokban, a mentőautók állapotát és az egészségügyi hivatásrendi kamaráinak visszaállítását hozta fel. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!