Beszorult a felborult autójába egy férfi - mobilhívása alapján találtak rá a rendőrök

Körmend - Csúnya balesetet szenvedett egy zalaegerszegi sofőr szombat hajnalban Nádasdnál, a 76-os főút egyik kereszteződésénél. Autójával átszakította egy híd korlátját, majd egy árokba esve a tetejére borult járműben ragadt. Telefonon hívta egy szolgálaton kívüli rendőr ismerősét, de megmondani nem tudta hol van.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Nem sikerült felhajtani a 76-os főútra egy zalaegerszegi sofőrnek, aki Nádasdnál péntek éjjel  átszakította egy híd korlátját, majd egy árokba esve a tetejére borult járműben ragadt. A férfi  kanyarodás helyett "kiegyenesítette" a kereszteződést, átszakított egy hídkorlátot, majd autója az öt méter mély árokba esett. Ezután a jármű átfordulva az orrán - egy bukfenc után - a tetején landolt.

A sofőr fél egykor felhívta egy rendőr ismerősét, hogy balesetet szenvedett, és  felborult járművében képtelen megmozdulni, ám nem tudja megmondani, pontosan hol van. A járőrök másfél óra múlva, éjjel kettőkör találták az autójában rekedt vezetőt, aki nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A gépkocsiban közel 1.200.000 forint, a  hídkorlátban körülbelül 50.000 forint kár keletkezett - értesült honlapunk a Vas Megyei Rendőr-Főkapitányágtól.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!