Blogja miatt kellett mennie Süveges Gergőnek?

Süveges Gergő, az m2 januárban kinevezett vezetője múlt héten lemondott posztjáró. Az index.hu értesülései szerint a tévés távozásának oka az volt, hogy kollégái közül nem mindenki nézte jó szemmel, hogy Süveges a blogjában betekintést engedett a leendő tematikus csatorna tervezett műsorstruktúrájába.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Az m2 és az m1 új műsorstruktúrája elvileg szeptemberben indult volna, előbbi adó intendánsi posztjára Süveges Gergőt nevezték ki, aki nagy reményekkel és lelkesedéssel indult neki a feladatnak, még blogjában is ezzel foglalkozott.

Múlt héten Süveges Gergő lemondott a gyermekcsatorna éléről. A találgatások szerint az ok az volt, hogy blogjában - kritikusai szerint túl korán - publikálta a hétfőtől-péntekig tartó műsor vázlatát, írja az index.hu

A Népszabadság információi szerint Süveges blogjában való közlése a műsorról ellenérzéseket váltott ki munkatársaiban, mivel a programokat és a műsorrácsot a legutolsó pillanatig titokban tartják a tévék programigazgatói.

Az index.hu szerint egy másik ok az volt, hogy vélhetően nincs pénz a kitalált műsorstruktúrára, a csatorna indulásának időpontja is bizonytalan.

Annyi biztos, hogy Süvegest is váratlanul érte saját lemondása, hiszen egy nappal korábban még a Klubrádióban beszélt terveiről, írja az index.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!