Bőcsről igazolhat a Haladás - hétfőn sorsolnak Nyonban

Szombathely - Hétfőn délután háromnegyed kettő magasságában bonyolítják a svájci Nyonban az Európa Liga első két selejtezőkörének sorsolását. Bőcsi középpályást tesztel jövő héttől a Haladás.

Pum András

Ezt azt is jelenti, hogy hétfőn már azt is tudni lehet, hogy a Haladás esetleges továbbjutása esetén kivel kerülhet szembe. A Szombathelyi Haladást Tóth Miklós klubmenedzser képviseli a ceremónián.

- Amennyiben az anyagi vonzatát nézem a sorsolásnak, akkor azt mondom: jó lenne egy viszonylag közeli ország csapatátval összekerülni - jelezte Tóth Miklós. 

- Ebben az esetben ugyanis kevesebbe kerülne az utazás, mint ha mondjuk Bakuba kellene repülnünk, ráadásul a szombathelyi meccsen vendégszurkolókkal is számolhatnánk, ami ugye bevételt jelent. A szakmai dolgot figyelembe véve Csertői Auréllal egyetértésben úgy látjuk: egy nyugat-európai - luxemburgi, walesi, északír - rivális lenne a legkedvezőbb számunkra. Ami a csapattal kapcsolatos híreket illeti: a tavaly már a Haladással szóba hozott bőcsi Irhás Ignác hétfőtől Szombathelyen készül, a szakmai stáb ugyanis kíváncsi a játékos teljesítményére.

További hírek, érdekességek a Haladásról!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!