Busszal ütközött Győrnél, életét vesztette

Egy figyelmetlenül kikanyarodó autós elöl rántotta el a kormányt az a 35 éves nő, aki ennek következtében reggel összeütközött egy Kisalföld Volán busszal Győrnél. Meghalt.

MTI

A helyszínen meghalt egy autóvezető nő, amikor kocsija összeütközött egy autóbusszal hétfőn Győr határában, az 1-es úton - közölt a rendőrség az MTI-vel.

Egy türelmetlen autós egy mellékútról kanyarodott ki a szerencsétlenül járt nő által vezetett kocsi elé. A nő ijedtében félrerántotta a kormányt, s ekkor ütközött össze a szemközti sávban közlekedő autóbusszal - mondta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A 35 éves nő holttestét tűzoltók emelték ki a járműből.

A buszon utasok nem voltak, a buszvezető nem sérült meg - közölte Kósa Mihály, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság ügyeletese.

A helyszínelés idején félpályás rendőri irányítás mellett halad a forgalom - közölte Kálmán Gabriella, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!