Császár Gábor nehéz mérkőzésre számít a szlovákok ellen

Szombathely - A magyar férfi kézilabda-válogatott ma 18 órától (Sport1) az Arena Savariában Szlovákiával játszik Európa-bajnoki selejtezőt.

Vastag Nándor

- Nagyon kemény mérkőzésre számítok; összeszedett, erős válogatottként ismertem meg ellenfelünket a vb-n - mondta a nemzeti csapat vasi tagja, a kenyeri Császár Gábor. - Az elkövetkező két hét legfontosabb meccse lesz ez, s ha megoldjuk a feladatot, akkor a folytatás is könnyebbnek ígérkezik. Várhatóan sok ismerős és rokon jön ki a mérkőzésre, így egy kis drukk biztosan lesz bennem, de remélem, ez inkább a javamra válik, és motiváltan játszom majd.

A nemzetközi szövetség (ehf) előírásai szerint taraflex borításon kell megrendezni a meccset, így a játéktérre kék, sárga és piros színösszeállítású PVC burkolat került. Szlovákiából mintegy 100 szurkoló érkezése várható.

A csoport állásá: 1. Magyarország 8 pont/4 mérkőzés, 2. Horvátország 6/4 (129:96), 3. Görögország 6/6 (156:162), 4. Szlovákia 4/4, 5. Finnország 0/6. (A csoportból az első kettő jut ki a január 19-31-e közötti ausztriai kontinensviadalra.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!