Csillogó estélyibe bújtak szépségversenyünk döntősei (képgalériával)

Estélyi ruhába bújtattuk a Vas Népe legszebb lányait pénteken. A próbára öt lányt kísértünk el, a ruhákon lévő strasszok fénye beragyogta az üzletet.

Bajdó Bettina

Öt lányt elkísértük a próbára, a szépségek kiválaszthatták azokat a ruhákat, melyeket szépségversenyünk november 6-ai döntőjében viselhetnek majd. Nem titok, hogy a legszebb lánynak ebben az estélyi ruhában kerül majd a fejére a korona.

Horváth Petra májusban Osztrosits Katalin júniusban, Góczán Gréta áprilisban, Bauer Mária júliusban nyerte el leginkább az olvasók tetszését, Németh Martinát pedig tizenharmadikként juttatták szépségversenyünk döntőjébe az interneten voksolók.

A lányok pénteken estélyi ruhákat próbálhattak az eStyle's butikban. Abért Eszter, az üzlet tulajdonosa segített abban a szépségeinknek, hogy már most mindegyikük királynőnek érezze magát.

Góczán Gréta egy földig érő, lila estélyi ruhát ölthetett magára, Osztrosits Katalin pedig a piros különféle árnyalataiban pompázó estélyibe bújhatott. Németh Martina piros színű, csipkével és kövekkel díszített ruhakölteményt kapott a döntőre, s ahogy magára öltötte, az üzletbe varázsolta az arab hercegi paloták hangulatát. 

Bauer Mária kék színű ruhába bújhatott, Horváth Petra pedig egy strasszos, mélykék, hosszú estélyi kapott. A ruha annyira passzolt a lányra, hogy amint kilépett a próbafülkéből, mindenki első gondolata az volt, hogy ezt a  ruhát Petrára öntötték.

Abért Eszter ékszerekkel is kedveskedett a lányoknak, mindannyian a ruhájukhoz, arcukhoz és egyéniségükhöz megfelelő ékeket  vehettek fel. Emellett tanácsokat is kaptak arra vonatkozóan, milyen cipővel viseljék majd az estélyiket a november 6-ai döntőben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!