December 25-én X-Mas Gála az Arena Savariában

Az X-Faktor legnagyobb sztárjai adnak ünnepi koncertet december 25-én, szombaton este 19 órai kezdettel az Aréna Savariában (a városi sportcsarnokban).

Szenkovits Péter

Az úgynevezett X-Mas Gálán Keresztes Ildikó  rockénekesnő és mentor  is a közönség elé lép. Mint ismeretes, szinte már hazajár megyénkbe, számtalan rendezvény sztárvendége volt városokban és falvakban. Immár az egész országot meghódította (ismét)legújabb dalaival. Ildi mégis megmaradt olyannak, amilyen volt, azaz szerénynek, őszintének, tisztának. Szombaton este először mutatkoznak be Vasban az X-Faktor ifjú tehetségei: a drámai küzdelemben elsőbbséget arató Vastag Csaba mellett itt lesz a második helyezett Takács Nikolas, valamint Király L. Norbert és Wolf Kati is énekel a sztárcsapatban. Ki-ki személyesen is meggyőződhet arról, mit tudnak a színpadon. Az Arena Savariában 18 órakor lesz a kapunyitás.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!