Drukker lőtte tizi, szurkolóverés, pofátlan kezes gól - A hétvége legnagyobb futballbotrányai (videóval)

Körkép – Moszkvában a pályára beszaladó szurkoló rúgott tizenegyest, Angliában játékos vert szurkolót, a brazil másodosztályban pedig még Maradona legendás kezes góljánál is szemtelenebb módon landolt hálóban a labda.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A Szaturn Ramenszkoje-Szpartak Moszkva rangadón 1:0-s állásnál az 50. percben büntetőhöz jutottak a vendégek. A büntetőt azonban egy váratlanul a pályára beszaladó szurkoló értékesítette. A drukker másodmagával még ünnepeltette magát a pályán, majd távozott. A valódi, szabályos tizenegyest berúgták a moszkvaiak, azonban a találkozót 2:1-re elvesztették.



A brazil másodosztályban is zajlottak az események, ott ugyanis a Ceará-Paraná mérkőzésen szerzett gólt botrányos módon egy bizonyos Wellington Silva. A „találatból” persze nem lett volna hír, ha nem látványosan, kézzel üti be a labdát Silva a hálóba, azonban Maradonát meghazudtoló módon történt az eset, amelyet a játékvezetőn és a partjelzőn kívül mindenki jól látott. A lefújást követően természetesen folytatódtak az események…



A hétvégi manchesteri rangadón a United 4:3-ra verte a City-t, amikor a lefújás után egy MU-drukker rohant a pályára, hogy együtt ünnepelhessen kedvenceivel. Nagyon hamar leterítették a biztonságiak, majd amikor már kivezették volna, Craig Bellamy, a vesztes csapat játékosa egyszerűen odasétált és arcon ütötte. Néhány United-játékos - köztük Rio Ferdinand is - számon kérte az önbíráskodót, azonban a még nagyobb balhét megelőzendő, Bellamy egy csapattársa szétválasztotta a feleket. A harcias labdarúgót várhatóan néghány meccsre eltiltják, a rendőrség pedig eljárást kezdeményezett ellene.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!