DVSC: az emberelőny is kevés volt a Győr ellen

Bár egy félidőt emberelőnyben játszott, mégis kikapott Győrben a címvédő és Bajnokok Ligája-résztvevő Debrecen a labdarúgó Soproni Liga 14. fordulójának vasárnapi mérkőzésén.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

 Győri ETO FC - DVSC-TEVA 1-0 (1-0). Győr, 2200 néző, V: Fábián
Gólszerző:
Pilibaitis (1.) 
Kiállítva: Babic (46.)
Sárga lap: Stanisic (66.), Aleksidze (75.), Fehér Z. (85.), Stevanovic (89.), illetve Bodnár (12.), Coulibaly (78.), Rudolf (84.)

Győr: Stevanovic - Babic, Stanisic, Fehér Z., Szabó O. - Kink (Dinjar a szünetben), Kiss M. (Nicorec 78.), Pilibaitis, Józsi, Tokody - Aleksidze (Brnovic 83.)
DVSC: Poleksic - Bodnár (Dudu 56.), Komlósi, Szélesi, Leandro - Czvitkovics, Kiss Z., Varga J. (Laczkó 78.), Szakály P. (Dombi 67.) - Rudolf, Coulibaly

Korai győri vezetés után a debreceniek játszottak mezőnyfölényben, helyzetük is több adódott. Babic rossz ütemű szerelése után a második félidőben gyorsan emberhátrányba került az ETO, és ez a folytatásban meghatározta a játék képét. A DVSC többször is közel állt az egyenlítéshez, ám a tíz emberrel védekező ETO nagy küzdelemben otthon tartotta a három pontot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!