Egy hét wellness a kalapácsos gyilkost lebuktató rendőrök jutalma

A vezetői beosztás átadása-átvétele alkalmából rendezett celldömölki ünnepi állományülésen két körzeti megbízottat jutalomban részesített a vasi rendőr-főkapitány.

Ölbei Lívia

A városi rendőrkapitányság  új, megbízott vezetője, dr. Palkó Andrea  a Vas megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályának éléről került át  Celldömölkre, vagyis már a "túloldalról" kísérte figyelemmel a múlt év decemberében  Kemenesmagasiban történt emberölés körülményeinek feltárását.

A celli városházán megrendezett ünnepi állományülésen dr. Tánczi Tibor megbízott Vas megyei rendőr-főkapitány nemcsak a nyugalomba vonult kapitányt, Kovács Józsefet, valamint frissen beiktatott utódját, dr. Palkó Andreát köszöntötte, hanem jutalmakat is átadott.

A kemenesmagasi ügy feltárása során példásan teljesítő két vönöcki körzeti megbízott Kovács Sándor főtörzs-zászlós és Uránovics Béla  zászlós egy hetet tölthet el a családjával Bükfürdőn.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!