Egybeforrt az iskola diáksága

Szombaton délután feltűzték a szalagot a Nyugat-magyarországi Egyetem Bolyai Általános Iskola és Gimnázium végzőseinek ruhájára.

Bajdó Bettina

A hagyomány szerint az iskola épületében tartották a három végzős osztály 104 diákjának szalagavató ünnepségét és bálját. Károly Frigyes igazgató elmondta, hogy megvannak az infrastrukturális adottságok az intézményben, s a komoly logisztikának köszönhetően évek óta itt tartják az ünnepséget. A rendezvény különlegessége, hogy az iskola diákjai összefognak, hogy megteremtsék a feltételeket a bálhoz. Az alsóbb évesek intéznek szinte mindent, ők gondoskodnak a világítástól a hangosításon át egészen a műsor egy részéig mindenről. A szalagavató ünnepségen még minden a jókedvről szólt: az osztályfőnökök feltűzték a szalagot, majd az ünnepélyes ceremónia után kezdődött a bál az iskola tornatermében, ahol a padlóra szőnyeg került, a terembe színpad, s a bordásfalak is eltűntek az alsóbb évfolyamosoknak köszönhetően. A nyitótánc idén is palotás volt, ezt követően pedig a végzősök szüleikkel táncolták el a keringőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!