Együtt a két kebelcsoda: Pamela Anderson és Labancz LiIla

VN - Igazi mesébe illő történet, ami a napokban Labancz Lillával történt. Az Álom.net című film főszereplője Pamela Andersonnál járt, együtt sétált a tengerparton szőke kebelcsodával, kávéztak, beszélgettek, viccelődtek hiszen hamarosan együtt forgatják a Boszorkányok c. magyar-amerikai kooprodukciós filmet.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Pamela Anderson évek óta rengeteg megkeresést kap különféle produkciós cégektől, de egyelőre még nem találta meg a megfelelő filmet és partnert, pedig már hosszú ideje tervezi, hogy előbb-utóbb Európában forgat.



 Amikor azonban megkapta Labancz Lilla bemutatkozó anyagát, az Álom.net c. filmet, azonnal lecsapott rá, főleg, miután fia, Brandon kezébevette a kiküldött FHM-et és meglátta rajta a szépséget. 

A hír tehát igaz, a hollywood-i szupersztár valóban Labancz Lillával sétált a napokban a malibui tengerparton. A világhírű szőkeség ugyanis meghívta magához az Álom.net sztárját, hogy egy hétvégét töltsenek együtt, annak érdekében, hogy minél jobban megismerjék egymást. 

A Baywatch sztárja augusztusban kezdi forgatni azt az amerikai-magyar koorprodukciós filmet hazánkban - magyar rendezővel - amelynek egyik főszereplője Lilla, másik maga Pamela lesz.

"Az egész olyan, mint egy tündérmese, magam sem akartam elhinni. Pamela borzasztóan kedves, egyáltalán nem látszik rajta a kora, hihetetlenül jó formában van és nagyon sokat bolondoztunk együtt. Sétáltunk a parton, nevettünk sokat, igazi vagány csaj, akinek az sem derogált, hogy maga mossa le az én lábamat a partról feljövet. Sajnos hideg nap volt, így fürdeni nem tudtunk a tengerben. Rettentően jó fej és már nagyon várom hogy elkezdődjön a forgatás. Egyelőre azonban néha meg-meg csípem magamat, hogy elhiggyem, ez a valóság, tényleg Pamela ül velem szemben!"

A Boszkorányok című filmet augusztus végén kezdik forgatni Magyarországon, erre az időszakra hazánkba látogat majd Pamela is, és ha minden igaz, Brandon fia is vele tart majd. Lilla azt is megsúgta, hogy a filmben Pamela mellett további világsztárok is feltűnnek majd a tervek szerint, de többet még ő sem árulhatott el...


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!