Együtt bálozik a megyei és a szombathelyi önkormányzat

Január 8-án a Tóvendéglőben az összefogás jegyében először bálozik együtt a megyei és a szombathelyi önkormányzat.

Erős D. Zoltán

A két önkormányzat vezetése úgy döntött, hogy az összetartozás jegyében együtt rendezik meg január 8-án a két önkormányzat bálját, jelentette be hétfőn sajtótájékoztatón dr. Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere. Ez lesz a megyében a 2011-es báli szezon nyitánya. Ez már annak a jegyében történik így, hogy a város és a megye a jövőben együtt  kívánja a céljait megvalósítani.

Kovács Ferenc, a megyei  közgyűlés elnöke szerint a közös bál már egy újfajta közgondolkozást  tükröz. Mindkét  önkormányzat elkötelezett az együttműködés mellett.  A  megye és város bálja a polgári értékrendet képviseli, s  a mértéktartást tartja szem előtt. Nem feledkeznek meg a jótékonyságról sem, a tombola bevételét a gyermekintézményeknek ajánlják felé.

A bált egy közösen fenntartott  intézmény, az MMIK szervezi. Parais István igazgató-helyettes elmondta, hogy színvonalas programmal várják a bálozókat. Az est díszvendége dr. Hende Csaba honvédelmi miniszter lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!