Életmentés: telefonon kért segítséget egy ismeretlentől a magatehetetlen idős nő

Egy idős asszony éjszaka elesett kámi házában, nem tudott felállni, ezért segítségért telefonon felhívott egy kőszegi férfit, aki értesítette a rendőrséget. A járőr meg is találta a konyhában fekvő nőt, akit a mentők a szombathelyi Markusovszky kórházba szállították.

Vas Népe

A kőszegi rendőrség ügyeletére tett bejelentést egy helyi lakos, mert  telefonon felhívta a kámi Kossuth utcában élő nő, aki közölte vele, hogy elesett a házában és nem tud felkelni, segítséget kér.

A bejelentés után a járőr megtalálta a segítséget kérő idős nőt, aki elmondta, hogy az éjszaka elesett a ház konyhájában, nem tudott felkelni, ezért kért telefonos segítséget, azt nem tudta megmondani, hogy kit hívott fel.

Az asszony a lábát fájlalta, az ügyeletes orvos megvizsgálta, és a Szombathelyi Markusovszky Kórházba beutalta kivizsgálásra. A mentő  hajnali 03.05-kor elszállította. A gondozóját értesítették, aki a házat bezárta. 
          

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!