Építkezésen ölte meg a munkatársát

Vasárnap reggel egy ötvenhat éves zalaegerszegi férfi telefonon jelentette, hogy holtan találta ismerősét. Mint kiderült, a bejelentő maga a gyilkos volt.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A férfi szombaton 14 óráig együtt dolgozott egy ötvennyolc éves zalaegerszegi férfivel egy hegyi épületnél, itt - a bejelentő elmondása szerint - másnap reggel holtan találta munkatársát írja a Zalai Hírlap.

Az orvos szakértő olyan, idegenkezűségre utaló sérüléseket talált a holttesten, melyek emberölés elkövetésére utaltak. A nyomok és az elvégzett vizsgálatok a későbbiekben megerősítették az idegenkezűség gyanúját.

A nyomozás közben kiderült, a bűncselekmény elkövetésével maga a bejelentő gyanúsítható. A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette a férfit. Hogy mi okozta a férfi halálát és mi vezetett a gyilkossághoz arról nem közölt információt a hatóság.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!