Erősít a Körmend - Graham kéthetes próbajátékon

A MJUS-Fortress Körmend kosárlabdacsapatához kéthetes próbajátékra érkezik az amerikai Paul Graham.

Vastag Nándor

A 23-as poszton bevethető, 193 centi magas Paul Graham idén végzett a Florida Atlantic egyetemen, Európában még nem játszott. A 24 éves játékos utolsó egyetemi szezonjában 31 meccsen átlagban 18,5 pontot, 3,9 lepattanót és 2 asszisztot jegyzett. Graham hétfő este érkezik Körmendre.

Úgy éreztem, mezőnyposzton egyes játékosoktól több kell, és hátha ösztönzőleg hat, ha igazolunk valakit  mondta a körmendi edző, Sabáli Balázs. 

Thomas és Fodor Gergely mellett szükség van olyan játékosra, aki úgymond tud kreálni: képes legyen megbontani az ellenfél védelmét, helyzetbe hozni társait és ha kell, pontot is dobjon. Persze a videó lehet csalóka, ha Graham nem jó kosaras, akkor úgy se igazoljuk le.

Szeretnénk a nyolcba jutni, s a héten az edzők eldöntik a hogyan továbbot. A négy légiósnak van egy anyagi vonzata is; mi viszont biztos lábakon akarunk állni  fogalmazott a csapatvezető, Csák Tamás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!