Ezekről lesz szó a kőszegi testületi ülésen

Csütörtökön 9 órától a városházán nyilvános ülést tartanak a város képviselői. Ezen először Stubán Tamás városi rendőrkapitány beszámol a közrendről, közbiztonságról.

Némethy Mária

Szó lesz elsőként a város közrendjéről és közbiztonságáról, módosítják az önkormányzat szabályzatát, tanácskoznak az egyes szociális formák szabályairól és a gyermekek védelméről, a külterületi rendről, az önkormányzati vagyonnal való gazdálkodás szabályairól, a 2010. évi vagyongazdálkodási koncepcióról, Kőszeg ifjúsági koncepciójáról, az építési engedélyek 2009. évi tapasztalatairól, a Nyugat-dunántúli Regionális Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás tavalyi munkájáról, a képviselő-testületi ülések televíziós közvetítésére és magazinműsor készítésére vonatkozó ajánlatról, a teniszpálya bérleti szerződésének jóváhagyásáról, a Fitt-Box Ökölvívó Egyesülettel középtávú megállapodásról, a halászati jog haszonbérbe adásáról, az önkormányzati alapból pályázati önerő adásáról a Jurisics-vár Művelődési Központnak, a 2010. évi út- és járdakarbantartási tervről, a 2010. évi részletes parkgondozási, valamint a csapadékelvezető rendszerek karbantartási tervéről, Kőszegfalvi építési telkek helyzetéről, településfejlesztési dönté-sekről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!