Gaz-dolgok az önkormányzati területen

Szombathely – Olvasónktól kaptuk az információt, miszerint a Kárpáti Kelemen utca 81. számhoz tartozó elkerített területen méteres gaz éktelekedik. Többször is bejelentette már, de nem történik semmi. Gaz és türelem még mindig van, utóbbi azonban rohamosan fogy.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Az allergiaszezon kellős közepén sokaknak okoz kellemetlenséget a parlagfű, illetve egyéb pázsitfüvek által kibocsátott pollen, ezért is kötelező a parlagfüvet irtani az ingatlanokon. Ha valaki ezt nem teszi meg, keményen megbüntetik. Egy olvasónk is ezzel kapcsolatban osztotta meg velünk panaszát. A Kárpáti Kelemen utca 81. számmal jelzett terület elmondása szerint önkormányzati tulajdonú, azonban senki sem gondozza jelenleg. Nem csak őt, a környékbelieket is zavarja, a gaztenger. Azt állítja, legalább tízszer bejelentette már, azonban semmi változás nem történt, a gaz azóta is nő tovább. Szerinte, ha magántulajdonban lenne egy ilyen állapotban lévő „kert”, már többtízezres büntetés járt volna érte.

 
Pénteki ottjártunkkor készültek a képek Fotók: Bonyhádi Zoltán

Utánanéztünk, mi lehet az oka, tényleg ennyire hanyagul kezelné a város a saját telkét? Esetleg bérli valaki, akit nem érdekel a telek állapota? Sajnos többszöri próbálkozásunkra sem értük el az illetékest.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!