Győzött a büki kézilabdacsapat

Körkép - Mindhárom vasi női kézilabdacsapat pontot szerzett az NB II. nyitányán.

Gergácz Zoltán

Sárvár: Takács - Kertész 2, Bősze 3, Zsohár 4/3, Pupp 4, Soós 1, Varga E. 1. Csere: Golovko 3, Pintér 3, Fehér, Varga D. 1, Molnár, Pártli, Bátorfiné. Edző: Vilics Tamás.

Celldömölk: Mendel - KAZÁRI 5, SZOMORKOVITS L. 3, SZOMORKOVITS A. 6, Farkas, Fűzfa, SZILVÁGYI 7. Csere: Balogh, Horváth, Tóth 1. Edző: Salamonné Csótár Adrienn.

Megilletődötten kezdtek a hazaiak, főleg támadásban vétettek sok hibát. A celliek pedig éltek a lehetőségekkel (15. perc: 4:10). A Sárvár csak futott az eredmény után. Szünet után is a celliek kezdtek jobban, majd a hazaiak felébredtek Csipkerózsika-álmukból, és huszáros hajrával egyenlítettek (50. perc: 19:19). A találkozó igazságos pontosztozkodással ért véget. - Ifi: 34:19 (19:11). Ld.: Soós 7, illetve Horváth 6.

Vilics Tamás: - A pincéből kishíján felkapaszkodtunk a padlásra, de az utolsó lépcsőfokon megbotlottunk.

Salamonné Csótár Adrienn: - Az első játékrészben maximumot nyújtottunk, szünet után érződött, hogy rövid a kispadunk.

Móri KSC-Dr. Lupó-Büki TK 26:31 (12:15). - Mór, 100 néző, vezette: Sütő, Varga.

Bük: Palkovits - Pup K., Udvardi 3, Elekes, SZONDY 3, VARGA 8/3, HEGYI 7. Csere: Csébich, Farkas 3/1, SZALAI 6, Pukler, Pupp R. 1, Fazekas, Gacs. Edző: Mátés István.

Váltott vezetés után a bükiek a félidő derekán elhúztak 3 góllal, és előnyüket magabiztosan tartották. Szünet után tovább növelte előnyét a vasi gárda (40. perc: 16:25), és a hétközi kupasiker után ezúttal is magabiztos győzelmet aratott. Támadásban jól teljesítettek, de a védekezésen van még mit javítani. - Ifi: 26:24 (15:11). Ld.: Gacs 10, Radics 6.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!