Ha egy nő gyereket akar

Mit gondol az orvos és mit érez a páciens egy terhesség során? A legtöbben ugyanazokkal a problémákkal, kétségekkel, szorongásokkal szembesülnek, mikor úgy döntenek, hogy gyermeket vállalnak.

Vas Népe

Dr. Csermely Gyula szülész- nőgyógyász új könyvében az apa szemszögéből mondja el, hogyan gondozta felesége terhességét és született meg apai asszisztenciával kisfia, Móric.
A szerző minden terhességgel és gyermekvállalással kapcsolatos kérdésre lehengerlő szakértelemmel és természetességgel válaszol ebben az informatív és szórakoztató könyvben, melyhez a keretet személyes élmény – a kisfia születése – szolgáltatta. Közérthetően magyarázza el az orvostudományban járatlan olvasónak a modern orvoslás bonyolult eljárásait, miközben baráti hangon mesél egy gyereket váró család zűrös életéről.

„Szeretem ezt a könyvet, mert okos, gyors észjárású, érzelmes, de nem ömlengő, nem akar kioktatni, és személyes példákon keresztül tanít. Hozzám szól, velem érez, nekem magyaráz, és segít rajtam, ha tanácstalan vagyok. Szeretem, hogy a női lét legérzékenyebb, legbizonytalanabb, legboldogabb időszakában higgadt társ tud lenni” – mondta a könyvről Jakupcsek Gabriella tévés műsorvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!