Haladás - Budapest Honvéd a Ligakupában: bemutatkozik Németh Márió

A Ligakupa harmadik fordulójában szerdán 17 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a Budapest Honvédot fogadja. A 17 éves Németh Márió a kezdőben kap helyet - írja a haladas.hu.

Pum András

A Ligakupa harmadik fordulójában az eddig egy vereséget - otthon Győr 0-3 - és idegenben egy győzelmet - Gyirmót 2-1 - jegyző Budapest Honvédot fogadja a Szombathelyi Haladás. A mieink az első fordulóban a Rohonci úton 3-3-ra végeztek a Gyirmóttal, majd az első csapat helyett kényszerűségből pályára lépő U18-as együttes 5:1-re kikapott a Győri ETO otthonában.

Artner Tamás, a Haladás szakmai munkájának irányítója a lehető legerősebb csapatot küldi pályára szerdán, és bizalmat szavaz az NB II-es csapatban futballozó, mindössze 17 esztendős Németh Máriónak is.

- Minden mérkőzésen győzni akarunk, így nyerni szeretnénk a mai Ligakupa-találkozón is - jelezte a www.haladas.hu oldalon Artner Tamás, a Haladás mestere. - A válogatott mérkőzések miatti kéthetes szünetet arra használjuk fel, hogy játékban tartsuk a fiúkat, így a lehető legerősebb összeálításban lépünk pályára a Budapest Honvéd ellen. Azt nem tudom, hogy a kispestiek milyen csapattal érkeznek, de mi amúgyis elsősorban saját magunkra koncentrálunk. Halmosi Péter a felnőtt,- Jagodics Márk, Szakály Attila, Gyurján Bence, Ugrai Roland pedig az U20-as válogatottnál van. Kértük, hogy a sérüléséből nemrégiben felépült Radó András szerepeltetésétől tekintsenek el, így ő nem utazott el a korosztályos válogatotthoz. Kulcsár Kornél a vasárnapi NB II-es meccsen kisebb agyrázkódást szenvedett, Korolovszky Gábor, Kenesei Krisztián, Búrány Zoltán kisebb sérüléssel bajlódik, Iszlai Bence pedig beteg. A fiatal Németh Márió két NB II-es meccsen három gólt szerzett, megnézem mire képes nálunk, így ő kezd a középpálya bal oldalán.

Összeállítás: Rózsa - Fehér, Guzmics, Devecseri, Farkas M. - Rajos, Nagy G. - Nagy D., Radó, Németh M. - Andorka.

Cserék: Gőcze, Horváth D., Hanzl, Schimmer, Czafit.


A Ligakupa állása: 1. Győri ETO 6 pont, 2. Budapest Honvéd 3 pont, 3. Gyirmót 1 pont, 4. Szombathelyi Haladás 1 pont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!