Haladás-Fradi az NB I-es nyitányon - Csertői az év edzője

Budapest - Ma kora délután az MLSZ-ben elkészítették a labdarúgó Soproni Liga 2009/2010-es szezonjának őszi sorsolását. A Szombathelyi Haladás az első fordulóban a Ferencvárost fogadja a Rohonci úton.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Mint ismeretes, a Haladás és a Ferencváros vezetői  közös kérelemmel fordultak az MLSZ felé, mely szerint a két zöld-fehér gárdát sorsolják össze az első fordulóban, majd ugyanazzal a lendülettel halasszák későbbre a meccsüket. Nos, a labdarúgó-szövetség vezetői csak részben akceptálták a kérést: a két gárda összecsap ugyan az első körben, de a derbit nem halasztják el... A Haladás klubvezetése azonban nem nyugszik bele a döntésbe, és ismét beadja halasztási kérelmét.
Az 1. forduló párosítása: Szombathelyi Haladás-FTC, ZTE-Paks, Győr-Újpest, Kecskemét-Fehérvár, Diósgyőr-Debrecen, Budapest Honvéd-Kaposvár, Pápa-MTK, Nyíregyháza-Vasas. 

Az őszi szezon  július 24-én rajtol és november 28-án, a tavaszi első fordulóból előrehozott körrel fejeződik be. 

Az MLSZ-ben ezúttal is díjazták az elmúlt esztendő legkiemelkedőbb játékosát, edzőjét, az év felfedezettjét, a gólkirályt és a legjobb játékvezetőt. A szövetség döntése alapján az év edzője, a Szombathelyi Haladással bronzérmet nyerő Csertői Aurél lett.

Az őszi szezon további párosítását megtalálják a Haladással foglalkozó oldalunkon!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!