Haladás: légiósok jönnek, mennek

Szombathely - Felpezsdült az élet a Rohonci úton: próbajátékosok jönnek, mennek.

Tóth Gábor

Az elmúlt héten egy horvát védőt, Goran Jakirt, egy brazil középpályást, Leandrinhót és egy ghánai csatárt, Tonit tesztelt a Haladás labdarúgócsapatának szakmai stábja.

- A horvát védőtől már elköszöntünk, nem jelentett volna komoly erősítést - tudtuk meg Németh Zoltántól, a Haladás pályaedzőjétől, aki Csertői Aurél év végéig szóló eltiltása alatt a vezetőedzőt helyettesíti a kispadon. - Toniban hosszú távon gondolkodtunk, most még nem fér be az első csapatba, de ügyes, tehetséges srác. Ám egyelőre nem sikerült vele, illetve a menedzserével dűlőre jutnunk. Több mint valószínű, hogy neki is búcsút intünk. Leandrinho viszont jó benyomást tett ránk, de még nem döntöttünk a sorsáról. A napokban ugyanis egy lett csatár, Jurgis Kalns és egy libériai támadó, Victor Carr érkezik hozzánk tesztelésre. Mindketten jó ajánlólevéllel rendelkeznek, mindketten játszottak hazájuk válogatottjában. Őket is megnézzük, aztán majd döntünk. Nem akarunk kapkodni, csak akkor szerződtetünk légióst, ha komoly erősítést jelent.

- A válogatott hétvégi meccse miatt beiktatott bajnoki szünetet igyekeztünk jól kihasználni - folytatta Németh Zoltán. - Elsősorban erőnléti tréningeket végeztek a fiúk, hisz a nyári felkészülésünk a nemzetközi kötelezettségeink miatt rövid volt. Továbbá igyekeztünk rendezni a sorainkat, rendet rakni a fejekben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!