Haladás: nagy szükség van a három pontra

Az NB I-es labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában, szombaton 17 órás kezdéssel létfontosságú meccsen a Haladása Vasast fogadja.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A szezon előtt a közvélemény az anyagi problémákkal küzdő Vasast biztos kiesőnek titulálta. Ám az angyalföldiek rácáfoltak a papírformára, a szombathelyi mérkőzést például a tabella 7. helyéről (16 pont) várják  a Haladás csak a 11. (12 pont). Érdekes csapat a Vasas. Begyűjtött olyan skalpokat mint az MTK (2:0) vagy a ZTE (3:2). De óriási zakóba futott bele Nyíregyházán (5:1), Kecskeméten (5:1), vagy éppen Pápán (4:1). A Haladás a kiesőzónától menekül, éppen ezért nagyon fontos lenne begyűjteni a három pontot.

- Nem foglalkozunk a számmisztikával, ellenfelünk idegenbeli mérlegével, arra pedig végképp nem számítunk, hogy a Vasas-játékosok feltartott kézzel lépnének pályára a Rohonci úton -  fogalmazott Róth Antal, a Haladás mestere. -  Két közvetlen rivális meccsel, mindkét csapatnak nagyon kell a győzelem: a Vasas meg akarja erősíteni a helyét a középmezőnyben és leszakítani minket, mi pedig zárkóznánk a középmezőnyhöz. Ellenfelünk egyébként nem rossz csapat, főleg a támadószekcióban vannak egészen ügyes futballistái  hátul tehát nagyon kell figyelnünk. Én azt szeretném, ha az együttesem meccsről meccsre fejlődne, és közben persze nem ártana gyűjtögetni a pontokat. Bízom a győzelemben és remélem, hogy a közönségünk mellettünk lesz. A tartós sérülteken, Kenesein és Kovács Zsolton kívül Skribára és Ráczra sem számíthatok, az U19-es válogatottba kaptak behívót.
A várható kezdőcsapat: Rózsa - Schimmer, Guzmics, Kuttor, Tóth P. - Lattenstein, Rajos, Molnár, Nagy G. - Oross, Simon A.

A mérkőzésről honlapunkon online közvetítést olvashatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!