Halálos baleset az 51-es főúton

Ketten meghaltak, amikor egy személyautó fának ütközött az 51-es főúton Áporka és Majosháza között szombat reggel.

MTI

Minderről az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság sajtóügyeletese, Kis-Guczi Péter tájékoztatott.  A rendőrség keresi a baleset után a helyszínről elhajtott szürke színű Opel vezetőjét és utasait.

A Majosháza és Áporka között reggel 7 óra után történt balesetben két ember vesztette életét egy előzésben közben fának csapódott autóban.
   
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a járműoszlop második gépkocsija (egy szürke Opel Astra) is előzésbe akart kezdeni, de visszasorolt az előtte haladó busz mögé, amikor a már előzésben lévő személyautó az útpadkának ütközött, majd megelőzve a járműveket az út jobb oldalán lévő fának csapódott. A balesetben az autó vezetője és egyik utasa a helyszínen életét vesztette, egy másik utas súlyosan megsérült.
   
Az eset után a szürke Opel a helyszínről elhajtott. A rendőrség kéri, hogy a jármű vezetője és utasai a körülmények tisztázása céljából jelentkezzenek a ráckevei rendőrkapitányságon.
   
Az 51-es főút balesettel érintett szakaszát a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!