Halálos motorbalesetet szenvedett egy vasi rendőr (frissítve, sokkoló fotókkal)

Alsónemesapáti, Szombathely - Halálos közlekedési balesetet szenvedett a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság egyik tisztje szombaton Zala megyében. A 76-os főúton, Alsónemesapáti térségében motorkerékpárjával frontálisan ütközött egy szemből érkező személygépkocsival, és a helyszínen életét vesztette.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Szombaton délután az alsónemesapáti útkereszteződés irányából két motoros nagy sebességgel haladt Zalaegerszeg felé. Egyikőjük egy jobb kanyarnál elvesztette uralmát a járműve felett és a szemből érkező Ladával frontálisan ütközött a 76-os főút 49-es kilométerszelvényénél írja a Zalai Hírlap.



A balesetről egy szemtanú elmondása alapján kaptunk képet. Eszerint az emelkedőn felfelé haladókat nagy sebességgel megelőzte két motoros. Az egyik tovább robogott a megyeszékhely felé, a másik azonban az emelkedő tetején jobbra ívelő kanyarban szemből belerohant a megyeszékhely felől felbukkanó Lada kombiba. A motor szinte felrobbant és kigyulladt. Információink szerint a gépkocsiban utazók között könnyebb sérülés fordult elő.






Fotók: Zalai Hírlap/Katona Tibor

Érdeklődésünkre Gábriel Gábor, a Vas Megyei Rendőrfőkapitányság szóvívője elmondta, a kapitányság egyik tisztje szombaton Zala megyében, a 76-os főúton, Alsónemesapáti térségében motorkerékpárjával frontálisan ütközött egy szemből érkező személygépkocsival, és a helyszínen életét vesztette. A baleset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálják. 





A térképen látható, hogy a 76-os főút melyik szakaszán történt a baleset 



Veszélyesen kacskaringós a zalai dombság Forrás: Google Maps

Tragédiával végződő balesetek a 76-oson (összeállítás)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!