Hali-vereség az ukrán Karpati Lviv ellen

Szombathely - Nem sikerült a Haladás első előkészületi-mérkőzése, Keneseiék sima, 4:1-es vereséget szenvedtek a Bükön edzőtáborozó ukrán első ligás Karpati Lvivtől.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Szombathelyi Haladás-Karpati Lviv (ukrán) 1:4 (1:2). – Szombathely, Kenderesi út, 200 néző, előkészületi-labdarúgó-mérkőzés, vezette: Mitterstiller.

Haladás, I. félidő: Gőcze (Szép,a szünetben)- Csontos, Guzmics Kuttor,Tóth P. – Rajos Molnár, Irhás – Oross, Kenesei, Rácz. II. félidő: Szép – Csontos, Lengyel, Devecseri, Farkas M. – Németh G., Iszlai, Irhás (Simon Á., 64. perc) – Skriba, Simon A., Ugrai. Edző: Csertői Aurél.

Karpati Lviv: Tlumak – Fedecki, Taraszenko, Tubic (Liszovoj), Oscsipko (Szagajdak) – Tkacsuk, Kudobjak, Golobjuk (Martinyuk) – Kozhanov (Gurul), Kuznyecov (Bidlovszki), Kopolevec (Zenyuk). Edző: Oleg Kononov.

Az ukrán bajnokság hetedik helyezett együttese ellen az egész nap ömlő eső ellenére kiváló talajú pályán lépett pályára a Haladás. A vasiaknál Rózsa és Schimmer térdsérülés miatt hiányzott, Sipos főiskolai táborban van,  Maikel az elmúlt hétvégén megnősült, és várhatóan csak pénteken kapcsolódik be a közös munkába, míg Vörös Üzbegisztánban van próbajátékon.




A vendégeket erősítette az egykori Fradi-védő, Oleg Kuznyecov fia, Szergej Kuznyecov. Bár Kenesei büntetőjével a 12. percben a Haladás szerzett vezetést, még a szünet előtt fordítottak az ukránok, akik a találkozó végére megduplázták előnyüket. A vasiaknál próbajátékon lévő bőcsi középpályás, Irhás Ignác sorsáról még nem döntött Csertői Aurél vezetőedző.



Fotók: Kiss Teodóra 

További részletek a mérkőzésről a Haladással foglalkozó honlapunkon!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!