Halmosi Péter: életem két legfontosabb meccse következik

Telki - A Hull City 29 esztendős, szombathelyi születésű középpályása, Halmosi Péter a haladas.vasnepe.hu oldalon vezetett blogjában elmeséli, hogy az eredménytől függetlenül a svédek és a portugálok elleni VB-selejtező élete két legfontosabb derbije lesz.

Pum András

- Hétfõn érkeztünk Telkibe, azóta minden idegszálunkkal a svédek ellen készülünk- írta a haladas.vasnepe.hu oldalon vezetett blogjában Halmosi Péter. -  Azt hiszem ez cseppet sem túlzás, hiszen a magam részérõl tisztában vagyok vele: életem két legfontosabb meccse következik. Ez akkor is így lesz ha sikerrel veszük az akadályokat és akkor is ha elbukunk. Utóbbira persze gondolni sem akarunk. Jó a hangulat, persze a mérkõzés közeledtével egyre feszültebbek vagyunk, de azt hiszem ilyenkor ez a normális. A két meccsen négy ponttal nagyon-nagyon elégedett lennék, de elképzelhetõ, hogy két döntetlen is elég lehet – minden attól függ, hogy alakul a többi meccs. Lassan harminc éves leszek, azt hiszem ez az utolsó lehetõségem, hogy VB-n szerepeljek – szeretném megragadni ezt az esélyt! Azt még nem tudom, hogy kezdek-e szombaton, de miután õsszel még nem játszottam bajnokit klubcsapatomban, nem lennék meglepve, ha csak a kispadon jutna számomra hely. Jó, azért bízom bent, hogy Koeman a válogatottban mutatott játékomat is figyelembe veszi.

Amennyiben kíváncsi rá hogy  merre járt a nyáron Halmosi Péter, ki a szobatársa a válogatottban és hogy kik alkotják a vasi"magot" Telkiben, klikkeljen a Halmosi-blogra!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!