Hamis rendszámú autóval okozott balesetet a körözött, drogos sofőr

Balesetet okozott, de elmulasztott segítséget nyújtani, hamis rendszámú gépkocsival közlekedett és drogot fogyasztott - ez áll annak a férfinak a bűnlajstromán, akire a napokban bukkantak győri rendőrök.

MTI

A megyei főkapitányság sajtóügyeletesének tájékoztatása szerint egy belvárosi rutinellenőrzés során lettek figyelmesek szombat éjjel a 25 éves férfira, aki korábban Nádorváros városrészben okozott balesetet. A közlekedési lámpa tilos jelzése ellenére behajtott egy körforgalomba, ahol elsodort egy segédmotorost. Járművéből ugyan kiszállt, de aztán segítségnyújtás nélkül mégiscsak elhajtott a helyszínről. A férfit azóta körözték.

Kálmán Gabriella sajtóügyeletes hozzátette: a szombati közúti ellenőrzésnél a fiatalember ruházatának átvizsgálásakor drog került elő zsebéből. A férfi azt közölte, hogy speedet tartott magánál, a kábítószerből korábban fogyasztott is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!