Hírolvasás közben lett rosszul a Kossuth Rádió bemondója

Auth Magda hírolvasó-bemondó furcsán beszélt, hibásan hangzottak el a Vasárnapi újság hírei az MR1-Kossuth Rádióban. Az újságírót kórházba szállították

MTI

A bemondónő munkavégzés közben, a mikrofon mögött lett rosszul, majd kórházba szállították - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) kommunikációs igazgatósága hétfőn.

Közleményükben határozottan cáfolják azt az interneten terjedő híresztelést, amely azt állítja, hogy a hírfelolvasó alkoholos befolyásoltság alatt volt.
   
Ismertetésük szerint a munkatársak intézkedésének köszönhetően Auth Magdát kórházba szállították, gyógykezelése jelenleg is tart. A család kérésére állapotáról további információkat nem közölnek.
   
Auth Magda bemondónő hangja jól ismert a közszolgálati rádióhallgatók számára, több évtizede hallható a Magyar Rádió csatornáin, megszámlálhatatlan hangfelvétel és műsor fűződik nevéhez. Az MTVA Auth Magdának jobbulást kíván, és kéri a média világát, hogy egyik kollégájuk betegségéből a továbbiakban ne csináljanak pletykát, bulvárhírt a valóság ismerete nélkül - olvasható a közleményben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!