Indul a legszebb pár versenye!

Szombathely - A tavasz a szerelem és a házasságkötés ideje. Tavaly egy éven át kerestük Vas megye szépét, most három hónapon át a legszebb Vas megyei ifjú házaspárt keressük. Az első pár fotója a holnapi Vas Népében jelenik meg.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Elvárásaink nem túl bonyolultak: friss házasok beküldött fotóit várjuk, méghozzá olyanokét, akik 2008. július 1-jétől játékunk végéig, 2009. június 30-áig házasodnak össze. 

Április 1-jétől
mindennap megjelentetjük egy házaspár fotóját lapunk utolsó oldalán, majd a három hónap elteltével internetes honlapunkon a www.vasnepe.hu-n szavazhatnak olvasóink, hogy melyik párt tartják a legszebbnek. S hogy nagyobb kedvet csináljunk a játékhoz, minden házaspárt, amelynek a képe lapunkban megjelenik, féléves Vas Népe-előfizetéssel ajándékozunk meg. A szavazás első három helyezettje értékes jutalomban részesül, hamarosan az is kiderül, hogy mi lesz lapunk ajándéka a három legszebbnek!

A képeket a [email protected] e-mail címre várjuk. Egyben kérjük feltüntetni a férj és feleség nevét, hölgyeknél a lánykori nevet is, házasságkötésük idejét, illetve a párok tagjainak foglalkozását, s hogy melyik Vas megyei településen élnek. Kérjük emellett a házaspár lakcímét is, hiszen az újságot csak ennek ismeretében tudjuk fotójuk megjelenése után kézbesíteni.

Miután a játék időtartama korlátozott, csak annyi fotót tudunk megjelentetni, amennyi belefér a három hónapos időtartamba. Ha betelt a létszám, lapunkban jelezni fogjuk, hogy további képeket nem fogadunk. Ezért aki biztosra akar menni, annak igyekeznie kell. Aki úgy gondolja, hogy érintett lehet játékunkban, mert férj vagy feleség, menyasszony vagy vőlegény, rokon vagy barát, az küldjön fotót, és figyelje lapunkat további információkért!



A LEGSZEBB PÁR: Grebenár Barbara óvónő és dr. Spaits Tamás kutató és fejlesztőmérnök.  Szentgotthárdon, tavaly  július 5-én házasodtak össze,  Körmenden  élnek. 

Szavazni rájuk és a többi jelöltre július elsejétől két héten át lehet  a   www.vasnepe.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!