Ismét nyert a Körmend az alsóházi rájátszásban

Debrecen - A vendég Polaroid Lami Véd Körmend négy ponttal verte a hazai pályán játszó Debrecent az alsóházi rájátszásban.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

DEKE – Lami-Véd Körmend, 80-84 (25-29, 13-22, 19-14, 23-19)

DEKE: Erdei 2, KUTASI 20/9, TÓTH G. 11/6, TAKÁCS D. 9, WARE 26. Cserék: Szabó T. 7, Balogh A., Kovács I. 5/3. Vezetőedző: Fodor Péter.

Körmend: FODOR M. 14/3, Ferencz 14/6, TRUMMER 18/15, HEGEDŰS G. 18/3, Banks 10. Cserék: Havlik, Kocsis T. 10/6. Vezetőedző: Hencsey Tamás.

Fodor Péter: Próbáltuk azokat a dolgokat erőltetni, amiben jobbak voltak az esélyeink, például a belső posztok megjátszását, ami többnyire bejött. Gary Ware jól játszott, de amikor bent volt, Szabó Tibivel sem volt gond. Viszont több külső dobás kellett volna, ahogy az elején. A védekezésünk viszont rossz volt, ez kompenzálta az egészen pofás támadásainkat. Plusz a két utolsó negyed végén néhány elemi hibát vétettünk. Nyerhető meccs volt.

Hencsey Tamás: Megérdemeltük a győzelmet, ami akár nagyobb különbségű is lehetett volna, ha akkor, amikor többel vezettünk, nem vesszük kicsit lazábbra a dolgot. Mindazonáltal tiszteletem a fiatal debreceni csapatnak, amely méltó vetélytársunk volt.

Forrás: deke.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!