Ismét sok érdeklődőt vonzott lapcsoportunk játéka

Csesznek - Vasárnap is nagyon sok érdeklődőt vonzott lapcsoportunk turisztikai nyereményjátéka. A nyolc fordulóból álló geocachinges természetjáró akcióban wellness hétvégéket, kézi GPS készülékeket, hűtőtáskákat nyerhetnek azok, akik legalább négy helyszínt felkeresnek a lapjainkban meghirdetett időpontokban.

Győrffy Árpád

Az ötödik fordulóban a Veszprém megyei Csesznekre és környékére hívtuk olvasóinkat. A geocaching találkozó regisztrációs állomását A vár alatti parkolóban állítottuk fel, ahol már a 10 órai hivatalos nyitás előtt is többen várták kolléganőnket Winkler Vandát. Később is folyamatosan érkeztek az olvasóink Vasból, Zalából, Fejér és Veszprém megyéből egyaránt.



A fél kettőkor készített összesítéskor már 348 személyt regisztráltak, akik családosan vagy baráti társaságban jöttek túrázni. Voltak olyanok, akik már új füzetet kértek a pecsételéshez, mert az előző helyszínek mindegyikén ott voltak, így a kötelező négy helyük már megvolt. Találkoztunk olyan túrázókkal is, akik csak most kezdték a közös játékot, de abban bíznak, hogy a még hátra lévő három helyre is el tudnak menni. A későbbiekben majd bővebben is bemutatjuk a találkozó résztvevőit.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!