Játékos Mikulás járt a kis Tillánál

Harmadik hete gyűjti kiadónk a Pannon Lapok Társasága az adományokat a leukémiával küszködő kőszegi kisfiú, Attila és családja megsegítésére.

Némethy Mária

A Mikulás? Vagy a Télapó? Nem tisztáztuk melyikük, de egyikük  ott  járt szombaton a Sólyom-családnál. Ráadásul teli puttonnyal!
A logikai játékokat gyártó, Szombathelyen élő  Linka Sándor és a felesége toppant be naranccsal, csokival  és több, a logikai készséget  fejlesztő, egyedi készítésű, 30 ezer forint értékű  fajátékkal. Volt öröm, nem is kicsi a gyerekek körében.
 
- Én tudom mi ez a betegség. Drága, jó  édesanyámat  a leukémia vitte el. Amikor olvastam a kis Attiláról a cikket, eldöntöttem: valamilyen formában segítek neki, a családnak. Eljöttem egy hete, meglátogattam őket. Ma így tudtam elhozni nekik a Vas Népében megjelent családi fotójukkal elkészült játékokat.  Nagyon fontos a kisfiú  gyógyulásához a jó kedély. Azt gondolom, ezzel is elősegítem mielőbbi felépülését - mondta el a négy unokás nagypapa, aki szívesen magyarázta a játékok szabályait az érdeklődő Tillának és Bettinek, Bencét még nem kötötte le.


Kőszegre, mint minden évben, most is megjött Mindenki Mikulása  délután a Fő térre. Érdeklődtem a gyerekektől: elmennek-e hozzá? Felnőttesen válaszolt a kevés beszédű Betti:
- Nem megyünk el, mert ott sokan vannak, és nem szabad betegnek lennünk, nehogy a tesómnak vissza kelljen mennie a kórházba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!