Jennifer Lopezhez hasonlították Vas megye Szépét

Augusztusban újra indul lapunkban a Nap szépe sorozat, amelynek végén majd megválasztjuk Vas megye Szépét, aki 2012-ben viselheti a megtisztelő címet.

Benkő Sándor

Lapunk legutóbbi szépségversenyének győztese most áprilisban váltotta be tavalyi nyereményét. A Blaguss utazási iroda által felajánlott kétszáz ezer forint értékű utazási utalványt Osztrosits Katalin egy törökországi ötcsillagos szállodai tavaszi nyaralásra használta fel.

Felesleges volt a meleg holmik csomagolása, hisz ameddig nálunk szeszélyes tavasz volt, addig a tengerparton álló Side nyaralóhelyen tombolt a nyár. Kati nem a barátjával utazott, hanem Németh Martinával, akivel még a szépségverseny előtt megbeszélték, hogy bármelyikük nyerjen is, a másikat viszi magával a nyereményutazásra. Vas megye Szépe 2010 győztese és a szépségverseny másik döntőse olyan helyre mentek nyaralni, amelyet tavaly választottak az év partszakaszának Törökországban.

Lányaink nagyon jól érezték magukat a nyolc nap alatt az Amelia beachen. A délelőttjük, ahogy kell, jógával kezdődött, majd délután is folytatódott testük megfelelő állapotban tartása, step aerobikoztak. A szállodában egyedül ők voltak magyarok, de nyitottságukkal, kedvességükkel, szépségükkel hamar magukra vonták a figyelmet. A hotel rádiósa minden reggel külön köszöntötte a magyar szépségeket, akiket Jennifer Lopezhez, illetve Shakirához hasonlítottak, de Katiról nem akarták elhinni, hogy felmenői közt nem található török származású.

A két szexi vasi lány a lehető legtöbb szervezett programon részt vettek, ahol szinte sztárvendégeknek számítottak. Részt vettek darts versenyen, bingóztak, vagy a tengerparton röplabdáztak, ahol bizony elkelt már a fényvédő krém is. Mivel hamar kiderült, hogy a lányok egy szépségverseny nyereményét töltik Törökországban, a vendégek (főleg férfi tagjai) folyton velük akartak fényképezkedni.

Kati szerint mindezt oly módon, hogy egyáltalán nem érezték tolakodásnak, zaklatásnak. A reggeli, vagy egyéb étkezésekkor a pincérek már előre foglalták nekik a kívánt helyet. Szépségversenyünk győztese több barátot is szerzett a török tengerparton, de különösen jó viszonyba került egy Németországban dolgozó török családdal - megígérték egymásnak, hogy kölcsönösen meglátogatják majd egymást, és lehetőség szerint tartani fogják a baráti viszonyt.

Hamarosan újra indul a lapunkban a nap szépe sorozat, naponta bemutatunk egy-egy hölgyet, akik közül olvasóink szavazatait figyelembe véve választjuk meg az aktuális hónap szépét, aki ezzel már akkreditálta is magát a 2012-es döntőre, ahol  szépségversenyen dől el, hogy ki lesz Vas megye Szépe.

Már most lehet jelentkezni a versenyre. A jelentkezési lap és a játék szabályzata letölthető a vasnepe.hu honlapról. A képeket és a jelentkezési lapot digitális formában a [email protected] e-mail címre, vagy a Vas Népe, Szombathely, pf 100 címre kell küldeni. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!