Jótékonysági bált szerveznek az állatvédők

A Kutyamenhely Alapítvány új vezetése azon dolgozik, hogy létrejöhessen végre egy állatmenhely Szombathelyen. Új honlapot hoztak létre, jótékonysági bált szerveznek.

Némethy Mária

2010 őszétől új kuratórium áll a szombathelyi Kutyamenhely Alapítvány élén. Jelszavuk: Maximális nyilvánosság  maximális bizalom. Tagjai  azzal kezdték, hogy rendbe tették az alapítvány ügyeit. Ez mostanra sikerült.

- Mivel közalapítvány vagyunk, egy tizenhét éves elmaradást is talán sikerül a közgyűlés támogatásával bepótolnunk: remélhetőleg hamarosan megkapjuk a közhasznú státuszt  - közölte lapunkkal Trenyik Zsolt elnök.

Az új kuratórium elindította az alapítvány új honlapját a menhely-szombathely.hu címen. Ezen is olvasható, hogy február 18-án, a Kutyamenhely Alapítvány és a Fekete István Állatvédő Egyesület közösen egy jótékonysági, állatvédő bált szervez az elhagyott, gazdátlan állatokért. Erre várnak  minden állatbarátot. Olyanokat, akik szívesen eltöltenek velük egy kellemes estét, és ezzel támogatják a helyi állatvédők terveinek megvalósulását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!